Hoe het werkt

01

Homepage Layout

Bekijk onze verschillende Webshop Demo’s en kies je homepage layout. Wil je graag advies over het passende design voor uw online business? Vraag het ons gerust!

...
...

02

Menu

Wij ontwikkelden drie verschillende menu stijlen zodat u naast een passende homepage, ook het menu kunt afstemmen op uw bedrijfsactiviteiten.

03

Kleuren

Geef ons de kleuren van je huisstijl door zodat je webshop een passende uitstraling krijgt. Kleur 1: Tekst, paragrafen
Kleur 2: Titels
Kleur 3: Accentkleur voor buttons, links, etc.

...
...

04

Extra Modules

Wil je je walli webshop uitbreiden met extra tools? Hier vind je een overzicht van de verschillende modules die je bovenop je webshoppakket kunt bestellen.

05

Maak een keuze uit onze formules

Elke zaak vraagt om een unieke aanpak. Wat is het doel van je webshop? In de vorige stap heb je de verschillende extra modules bekeken. Kies daarnaast voor een Basic of Pro webshop, afhankelijk van je voorkeuren.

...
...

06

Vraag je webshop aan en bespreek je keuze met een van onze specialisten

Omdat we willen dat je webshop ook uiteindelijk wordt wat jij ervan verwacht, overlopen we samen je doelstelling en webshopkeuze. We zeggen het eerlijk als je ook met minder kunt volstaan, maar geven ook een voorzetje als we denken dat je iets over het hoofd gezien hebt.

07

Aan de slag!

Van zodra we een startsein gekregen hebben beginnen we direct aan je nieuwe webshop. Jij levert ons alle nodige informatie en wij doen de rest! Van zodra de webshop klaar staat kun jij beginnen met het invullen van de producten.

...
...

08

Testronde

We overlopen de webshop samen en zien dat alles vlotjes gaat. In orde? Dan gaan we direct online.

09

Live & kicking

Je webshop draait, jij ontvangt mailtjes met bestellingen en wij zijn gelukkig met weer een KMO die de juiste webshop heeft.

...

Vraag webshop advies op maat


Advies op maat